3 ting enhver hundeejer bør eje

3 ting enhver hundeejer bør eje

Der findes rigtig mange fede produkter som kan gøre det lettere at have hund for hundeejere. Internettet flyder med fede gadgets, træningsudstyr, kosttilskud og legetøj til hunde som kan gøre det hele lidt nemmere for både ejer og hund.

Der er dog kun få som er decideret nødvendige, hvis man altså ønsker at gøre det markant nemmere at have hund. Skal man købe alle de nye hunde-gadgets og kosttilskud kan man nemlig bruge rigtig mange penge, og ikke mindst tid internettet.

Nedenfor får du de tre allermest nødvendige ting, som enhver hundeejer bør eje, hvis man ønsker at optimere – ikke blot hundens tilstedeværelse, men også din.

Et hundebur til de lange køreture er en nødvendighed

Skal man have hunden med i bilen er det en rigtig god idé at have et hundebur i sin bil. Der findes mange forskellige hundebure, men ikke alle har en stor nok bil til at have et hundebur deri. Det er dog nødvendigt at få tremmer op, eller i hvert fald at opsætte et klæde i bagagerummet. Hvis du ofte har hund med i bilen, kan det nemlig blive meget beskidt deromme, og er der trængt i bagagerummet, kommer hunden til at sidde tæt på bagsæderne, hvilket betyder de optager alle de løse hundehår. Det kan være lidt snusket i længden, og de er meget svære at gøre rent igen.

En strigle der kan tage underpelsen

Der findes et hav af forskellige strigler til hunde, men det er vigtigt at man finder den rette. Mange af de klassiske gummistrigler tager kun det løse, og går altså ikke ned og tager underpelsen. Det er dog vigtigt at du får fjernet underpelsen grundigt når det bliver varmt udenfor, og så afhjælper du også at have så mange hundehår derhjemme – selvom det aldrig bliver uundgåeligt lige meget hvor meget du strigler din hund.

Fiskeolie vil du takke dig selv for på den lange bane

Hvis du holder af din hund, og ikke kan forestille dig den dag den går bort, så vil du gøre dig selv og din hund en stor tjeneste at begynde at give den fiskeolie til maden. Fiskeolie er godt for knogler, led og pelsen, og kan være forskellen på om din hund må aflives fordi den har smerter, eller om den bliver rigtig gammel uden smerter.
Når vi er ved emnet, så skal man også sørge for at holde sin hund slank og i god form. De ekstra kilo på ledende kan tage flere år af din hund i den anden ende, og derfor må man så vidt som muligt altså forsøge at modstå de søde hundeøjne ved bordet.

Leave a Reply