Tag en skridttæller med, når du lufter hund 

Der er mange fordele ved at have hund. At man har en ven i hunden, som ikke kan erstattes af noget andet væsen, det er nok det bedste. Men de ture man har sammen med sin hund, de er også bare skønne. Man får frisk luft og god motion og man møder ofte også hundevenner, som man kan falde i snak med. Det er hyggeligt og meget givende at have en hund med på turen. Men hvor meget motion får du egentlig på dine hundeture? Kunne du få mere? 

Hvis du har et ur med skridttæller, så prøv at sætte skridttælleren til og se hvor mange skridt du får taget hver dag. Det er meget sjovt, for man finder faktisk ofte ud af at man langt fra får taget de nødvendige skridt hver dag, selvom man både går tur med hunden og tager trapperne i stedet for elevatoren. Der skal faktisk en del til, før man når de anbefalede 10.000 skridt om dagen. Et ur med skridttæller kan hjælpe en, så man kan optimere sit bevægelsesmønster og nå de magiske 10.000. 

Smart med tæller i uret 

Det er virkelig praktisk med en skridttæller i uret. For uret har man jo altid på, også når man lufter sin hund. Ved at bruge skridttælleren aktivt kan du indrette dine hundelufter-ture, så du kommer op i antal skridt og dermed får den nødvendige motion. Skridttælleren er en god hjælp til at få den daglige træning af kroppen. Og det er smart, for man har den jo lige ved hånden. 

Find det online 

Hos nysport. dk kan man læse anmeldelser af skridttællere. Her kan man også finde links til steder hvor man kan anskaffe sig et ur med skridttæller. Det er meget let og lige til. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *