You are currently viewing Giv din hund den bedste hundekurv muligt

Giv din hund den bedste hundekurv muligt

En god hundekurv har mange funktioner for en hund. Selvfølgelig er det der hunden søger hen, når familien er gået i seng og den selv skal sove, men den har også mange andre funktioner. Hundekurven fungerer også som det sted, hvor hunden søger hen i løbet af dagen for at slappe af, eller hvis den bliver stresset og har brug for ro. Kurven fungerer med andre ord også som et tryghedsskabende rum for hunden, hvor den for en stund kan finde fred. 

Kurven kan også være et opdragene redskab, hvor du sender hunden hen, hvis den er for energisk, eller du er i en situation, hvor det ikke er passende hunden deltager. Det er derfor vigtigt, at du finder den rigtige kurv til din hund, så den i fred og ro kan søge væk når den har behov for det

Find en kurv der passer til din hund 

Det kan være fristende, at købe en hundekurv med det samme, som også vil passe til hunden, når denne bliver voksen. Dette er dog en fejl og kan faktisk have modsatte effekt på hunden. Som tidligere nævnt, så er kurven også det sted, hvor hunden søger hen for tryghed, og derfor må kurven godt være så lille, at hunden kan lave en lille hule i den. Dette giver en tryghedsfornemmelse hos hunden som vil give den ro. Det betyder dog også, at kurven ikke må være så lille, at hunden ikke kan være i den. 

Leave a Reply